BLOG

Ducale je spojenie úžasnej talianskej elegancie, ktorú premietli výrobcovia do porcelánu a neodolateľnej dokonalosti, ktorá Vám udrie do očí už pri prvom pohľade. 

Výrobcom, ktorý spojil tieto dva superlatívy nie je nik iný ako La Porcellana Bianca. Ide o výrobcu s talianskymi koreňmi a s výborným čuchom pre dokonalosť a prepracovanosť až do tých najmenších detailov. 

Kolekcia Ducale, ktorá vznikla pod záštitou tejto značky je jedinečná a zároveň dokonale prepracovaná vo všetkých smeroch. La Porcellana Bianca sa pri výrobe tejto kolekcie vyhrala najmä s jej nezvyčajne riešeným okrajom tanierov, kde lem kolekcie zdobí nádherná jemná vlnovka zakončená drobnými plastickými perličkami, čo jej dodáva na nežnosti, elegantnosti a modernosti. 

Kolekcia je vyrobená z kvalitného porcelánu v snehovo-bielej farbe, ktorá jej úžasne pristane. Biela farba je ideálna na každodenné stolovanie, kde môžete popustiť uzdu Vašej fantázií a stolovanie dotiahnuť do úplnej dokonalosti – stačí už len k jedálenskej súprave doladiť dekoráciu v akejkoľvek farbe a môžete si byť istý, že si získate srdce nejedného Vášho priateľa alebo známeho, ktorý bude práve v tej chvíli Vašim hosťom. 

Ducale je natoľko bohatá kolekcia, že v nej môžete nájsť rôzny tovar ako sú plytké, hlboké tak i dezertné taniere, klubové taniere, ktoré možno použiť aj ako okrúhle podnosy pri servírovaní rôznych drobných pochutín, misy na šalát alebo menšie misky na kompót či ovocie, nádherné čajové kanvice s rôznym objemom kde si môžete vybrať medzi kanvicou s filtrom alebo bez neho, kávové alebo čajové šálky s tanierikmi, ktoré ideálne doplníte skvostnou cukorničkou alebo nádobkou na smotanu a v neposlednom rade má kolekcia pre Vás pripravené aj obdĺžnikové podnosy rôznych veľkostí, s ktorými bude pre Vás servírovanie hračkou. Vaše stolovanie bude dokonalé.